Referenties

Met trots laat ik graag andere aan het woord over hoe ze het hebben ervaren om met mij te werken.

 

peter ros

“Wil je helder uitgelegd hebben hoe je met meer gemak in minder tijd meer gedaan krijgt op je Mac? Ga dan even met Mike praten. Hij weet meer tips en tricks dan je aan kunt. Elke keer als hij naast mij gaat zitten weet hij mij te verbazen met voorbeelden hoe ik slimmer kan werken.”
Peter Ros – (Mede)oprichter van Internative, Shareforce, Fountainheads en Permanent Beta.

 

annemiek van bentem“Wat heb ik weer veel geleerd vandaag. Ik loop een beetje achter omdat de video’s me altijd minimaal een uur kosten (zet hem vaak stop om het meteen te proberen), maar die tijd verdien ik terug. Ik ga reclame voor je maken als ik geslaagd ben voor deze cursus.”
Annemiek van Bentem – Freelance communicatiemanager en projectmanager

 

Astrid Willems

“Mike heeft me geholpen met het uitkiezen, aanschaffen en installeren van mijn Mac. Dit was hartstikke waardevol en leerzaam. Ik kon hierdoor: 1. de juiste keuze maken. 2. gelijk aan de slag. 3. tijd besparen (Mike heeft me direct geleerd om met nieuwe, slimme tools te werken). Hij is behulpzaam en legt de dingen met geduld uit.”
Astrid Willems – Auteur, spreker, trainer bij Flexdenken

 

basvanginkel

“Ondanks dat ik al jaren met een Mac werk en mezelf best wel als ‘nerd’ durf te bestempelen heeft de training van Mike me toch nog een aantal dingen geleerd waar ik behoorlijk veel tijd mee bespaar.”
Bas van Ginkel – CTO bij TravelEssence

 

barbaraspeet

“Het geweldige van samenwerken met Mike is dat hij begrijpt dat een normaal mens normaliter niet begrijpt wat hij bedoelt. Dus hij heeft de rust en de taal om de digibeet mee te nemen in de oplossing van het probleem. Voeg daarbij een vriendelijke persoonlijkheid, snel schakelen en goede nazorg en je snapt waarom ik het telefoonnummer van Mike op meerdere plekken bewaar. ”
Barbara Speet – Ontwerper en eigenaar van CultureFabric

 

Bas Van De Haterd“Mike is geen standaard ‘slimmer werken’ coach die een paar trucjes kent. Hij kijkt naar je activiteiten en bepaalt welke apps je werk handiger maken. Met slimme applicaties die veel voorkomende handelingen kunnen automatiseren bespaar ik al snel elke dag wat tijd, en dat telt uiteindelijk per jaar behoorlijk op.”
Bas Van De Haterd – Ondernemer, spreker, schrijver en adviseur