Alles voor een ideale werkdag

Het gaat allemaal om aandacht. Zoals je op deze site kunt lezen ben ik heel handig met time management methoden en productiviteitstools. Weet dat deze methoden en tools slechts een middel zijn ter ondersteuning van waar het echt om gaat. Hoe ga jij om met je aandacht en welke invloed heeft dat op jouw werk?

Martijn Aslander:
“Mike is workflow-ontwerper. Hij laat verschillende applicaties met elkaar samenwerken. Mike is heel goed in ‘if this then that’-achtige constructies en in het uitvogelen van slimme manieren om reeksen van terugkerende handelingen te automatiseren.”

Hoe ga jij om met jouw aandacht?

Er komt steeds meer informatie op ons af en een groot deel van onze werkdag zijn we bezig met onze computer of telefoon. We hebben nooit geleerd hoe we met al die informatie om moeten gaan en verder dan het halen van een typdiploma zijn we niet gekomen.

Herbert Van Hoogdalem:
“Zo’n nerd die geen nerd is, maar er plezier in schept om mensen te laten zien dat alles sneller, beter, efficiënter, handiger, productiever en met meer plezier kan.”

Ik ben van nature een chaoot. Daarnaast ben ik een ambitieuze perfectionist. Ik wil alles goed doen. Dat is geen handige combinatie kan ik je vertellen. Om daar mee te dealen ben ik opzoek gegaan naar manieren om mijn leven te beteren. Ik ben me gaan verdiepen in handige apps en methodieken die mij kunnen ondersteunen in wie ik ben en wat ik wil. Niet wetende dat ik daar later mijn brood mee zou kunnen verdienen en dat ze daar termen als lifehacking en slimmer werken aan zouden plakken.

Hier geeft Mike Verbruggen workshop over Time management methoden en productiviteitstools die jou helpen bij het managen van je aandacht en het verhogen van je resultaten.

Ik ben een ambassadeur. Als ik iets heb gevonden wat voor mij goed werkt dan moet en zal iedereen in mijn omgeving dat weten. Hierdoor infecteer ik mijn omgeving met de ontdekkingen die ik doe. Of het nou om een stuk software gaat of een methodiek die ik aan iemand geïntroduceerd heb. Als ik zie dat iemand daar jaren later nog gebruik van maakt beleef ik een geluksmomentje.

Daar wil ik meer van. Daar wil ik mijn werk van maken! En dat is precies wat ik nu aan het doen ben.

Wil je kennismaken met mijn enthousiasme en leren wat SLMMR werken inhoudt? Neem dan contact met me op om te kijken wat ik voor je kan doen. Of doe mee aan de eerst volgende Slimmer Werken met je Mac Week.

Met een vriendelijke groet,

Mike Verbruggen