Slimmer Werken met je Mac Week

Van 18 tot en met 22 maart 2019

Een online training waarin je gaat ontdekken hoe je veel, maar dan ook echt veel, tijd kunt besparen.


110% klanttevredenheidsgarantie

Na 6 edities van dit programma en de vele enthousiaste reacties van de deelnemers heb ik besloten om de klanttevredenheidsgarantie voor deze editie te verhogen naar 110%. Uit ervaring weet ik inmiddels dat de inhoud van deze week voor iedereen die met een Mac werkt onvoorstelbaar waardevol is. Maar stel nou dat jij de eerste bent die daar anders over denkt dan mag je binnen 30 dagen 110% van je investering terug vragen.


Doe mee vanaf 97 euro


Werk jij dagelijks 3 uur of meer op een Mac en…

 • wil je vaker buitenspelen?
 • besteed je te veel tijd aan het beantwoorden van mailtjes?
 • heb je geen goed systeem waarmee je altijd en overal snel je bestanden terug vindt?
 • maak je veel te veel gebruik van je muis en trackpad?
 • heb je naast je werk nog andere belangrijke dingen in het leven?
 • zoek je naar een manier waarmee je uren per week of soms zelfs per dag kunt winnen?
 • ben je toe aan stap-voor-stap praktijkvoorbeelden van handige apps?

Voorbeeld video


Het kan 10 x makkelijker, 10 x sneller en 10 x leuker

We voeren onnodig veel handelingen onnodig vaak zelf uit. Vaak zonder dat we dat bewust door hebben. Door deze handelingen uit te besteden aan slimme tools kun je met één toetsencombinatie je computer aan het werk zetten.

10 x makkelijker

 • Stel je voor dat je jouw Mac volledig naar jouw hand kunt zetten. Dat je van ’10 keer klikken’ gaat naar ‘één keer klikken’.

10 x sneller

 • Stel je voor dat je veelvoorkomende handelingen zelf kunt automatiseren. Dat je van ‘tien keer zelf doen’ (langzaam) gaat naar ‘tien keer laten doen’ (10x sneller).

10 x leuker

 • Stel je voor dat je de technische kennis hebt waarmee (onbewuste) frustraties weg kunt nemen. Dat je van ‘tien keer werken met gedoe’ gaat naar ‘honderd keer werken met gemak’.

Doe mee vanaf 97 euro


Ik had net een iMac gekocht en vond het erg fijn om handige tips en tools te krijgen om met mijn iMac slimmer te werken. Ik had van te voren niet kunnen weten dat er al zoveel slimme tools en foefjes zijn die mij kunnen ontzorgen. Mike Verbruggen legt je rustig en down to earth uit waar je op moet letten, en hoe je makkelijker met je Mac kan werken. Het heeft mij al veel tijd opgeleverd, maar daarnaast ook nog veel meer plezier in werken met mijn iMac. Echt een aanrader ! Ook als je denkt dat je alles al wist over je Mac.

– Jethro Hardeman – Marktverkenner Ehealth bij Amerpoort


“Ik denk dat iedereen die ook maar een half uur per dag achter zijn Mac zit deze training moet volgen! Niet alleen laat Mike een hele hoop slimme software zien en legt duidelijk uit wat je ermee kunt. Hij zet je ook aan het denken hoe jij je werkdag inricht en wat nou eigenlijk echt belangrijk is!”

– Martijn Holtes – Verkent de wereld van digitale communicatie.


Het is tijd om te ontdekken wat slimmer werken met je Mac werkelijk betekent


Fietsen in een sportwagen

Je hebt het druk met je werk. Voor dat werk heb je een computer nodig. Je hebt je oog laten vallen op een Mac en gaat lekker aan de slag. [dramatische stilte] Wat je dan eigenlijk doet is fietsen in een sportwagen. Oké… Je komt van A naar B. Prima. Maar je hebt geen idee dat je eigenlijk in een racemonster zit. Je hebt ook geen idee dat je dat racemonster met een paar kleine uitbreidingen redelijk eenvoudig kunt bedienen.

“Super bedankt voor deze geweldige training! Als ik ergens een recensie kan achterlaten, dan hoor ik het graag!”

– Mirjam van Rees – Trainer en marketeer bij RetailFans


Wat houd de Slimmer Werken met je Mac Week in?

 • Maandag ontvang je om 8 uur s ochtends een introductievideo die klaar stoomt om alle tips en tricks in je op te nemen.
 • Dinsdag t/m vrijdag ontvang je om 8 uur in de ochtend een uitlegvideo met de les voor die dag.
  • Dinsdag: Tovertypen met Keyboard Maestro
  • Woensdag: Tovermappen met Hazel
  • Donderdag: Tovertoetsen met Keyboard Maestro
  • Vrijdag: Toverspreuken met Alfred
 • Van dinsdag t/m vrijdag is er, tussen 14:00 en 15:00 een live vraag en antwoord sessie.
 • De hele week heb je toegang tot een online omgeving waar je alle video’s, ook die van de vraag en antwoord sessies, terug kunt kijken.
 • Om er ook ook buiten de live sessies een sociaal gebeuren van te maken is er een Facebook groep waar je ervaringen kunt delen en vragen kunt stellen.

Doe mee vanaf 97 euro


Maak kans op 1,5 uur persoonlijke begeleiding.

Om alle deelnemers uit te dagen om er tijdens de Slimmer Werken met je Mac Week helemaal voor te gaan, is er een mooie beloning in het leven geroepen voor het beste jongetje of meisje van de klas. De winnaar van deze prijs krijgt anderhalf uur persoonlijke begeleiding ter waarde van €187,50. Deze SLMMR sessie kan in Utrecht of online plaats vinden.


Wat ga je niet leren?

Je gaat niet leren hoe je je Mac sneller kunt maken door het gebruik van bepaalde software of het upgraden van hardware of het opruimen van je Mac. Je gaat ook niet leren hoe bepaalde tekstverwerkingssoftware of fotosoftware werkt. Alle tijdwinst die je na deze training behaalt, ontstaat door het gebruik van drie slimme apps en een aantal handige methodes.


Wat is het waard?

Met de Slimmer werken met je Mac Week ga je op z’n minst één uur per week aan tijd besparen. Stel je werkt 45 weken in een jaar en verdient € 60,- per uur. Dan is de waarde van training, op jaarbasis € 2700,-. Dit herhaalt zich ieder jaar, waarmee je na 5 jaar op € 13.500,- zit. Maar je kunt het natuurlijk ook als een week extra vrije tijd beschouwen. Dat is aan jou!


Software

In de training ga je leren hoe je slim gebruik kunt maken van Keyboard Maestro, Alfred en Hazel. De tijdswinst die ik beloof, heeft alles te maken met het slim inzetten van deze tools.  Vanaf het moment dat je deze programma’s gaat gebruiken wil je nooit meer zonder. De licentie kosten van deze programma’s zijn, afhankelijk van de dag koers,  voor Keyboard Maestro € 30,-  voor Alfred  € 20,- en voor Hazel € 29,-. Deze kosten zijn niet bij de prijs van de training inbegrepen.


Doe mee vanaf 97 euro