Slimmer Werken met je Mac

Een training over 3 onmisbare tools voor je Mac

Een online training waarin je gaat ontdekken hoe je veel, maar dan ook echt veel, tijd kunt besparen door slim gebruik te maken van een paar super handige programma’s.


Werk jij dagelijks 3 uur of meer op een Mac en…

 • besteed je te veel tijd aan het beantwoorden van mailtjes?
 • heb je geen goed systeem waarmee je altijd en overal snel je bestanden terug vindt?
 • maak je veel te veel gebruik van je muis en trackpad?
 • heb je naast je werk nog andere belangrijke dingen in het leven?
 • zoek je naar een manier waarmee je uren per week of soms zelfs per dag kunt winnen?
 • ben je toe aan stap-voor-stap praktijkvoorbeelden van handige apps?

Het kan 10 x makkelijker, 10 x sneller en 10 x leuker

We voeren onnodig veel handelingen onnodig vaak zelf uit. Vaak zonder dat we dat bewust door hebben. Door deze handelingen uit te besteden aan slimme tools kun je met één toetsencombinatie je computer aan het werk zetten.

10 x makkelijker

 • Stel je voor dat je jouw Mac volledig naar jouw hand kunt zetten. Dat je van ’10 keer klikken’ gaat naar ‘één keer klikken’.

10 x sneller

 • Stel je voor dat je veelvoorkomende handelingen zelf kunt automatiseren. Dat je van ‘tien keer zelf doen’ (langzaam) gaat naar ‘tien keer laten doen’ (10x sneller).

10 x leuker

 • Stel je voor dat je de technische kennis hebt waarmee (onbewuste) frustraties weg kunt nemen. Dat je van ‘tien keer werken met gedoe’ gaat naar ‘honderd keer werken met gemak’.

Ja, ik wil mee doen!


De klanttevredenheidsgarantie is verhoogt naar 110%

Na 6 edities van dit programma en de vele enthousiaste reacties van de deelnemers heb ik besloten om de klanttevredenheidsgarantie voor deze editie te verhogen naar 110%. Uit ervaring weet ik inmiddels dat de inhoud van deze week voor iedereen die met een Mac werkt onvoorstelbaar waardevol is. Maar stel nou dat jij de eerste bent die daar anders over denkt dan mag je binnen 60 dagen 110% van je investering terug vragen.


Ik had net een iMac gekocht en vond het erg fijn om handige tips en tools te krijgen om met mijn iMac slimmer te werken. Ik had van te voren niet kunnen weten dat er al zoveel slimme tools en foefjes zijn die mij kunnen ontzorgen. Mike Verbruggen legt je rustig en down to earth uit waar je op moet letten, en hoe je makkelijker met je Mac kan werken. Het heeft mij al veel tijd opgeleverd, maar daarnaast ook nog veel meer plezier in werken met mijn iMac. Echt een aanrader ! Ook als je denkt dat je alles al wist over je Mac.

– Jethro Hardeman – Zorginnovatie facilitator


“Super bedankt voor deze geweldige training! Als ik ergens een recensie kan achterlaten, dan hoor ik het graag!”

– Mirjam van Rees – Trainer en marketeer bij RetailFans


“Ik denk dat iedereen die ook maar een half uur per dag achter zijn Mac zit deze training moet volgen! Niet alleen laat Mike een hele hoop slimme software zien en legt duidelijk uit wat je ermee kunt. Hij zet je ook aan het denken hoe jij je werkdag inricht en wat nou eigenlijk echt belangrijk is!”

– Martijn Holtes – Trainer en Consultant bij MountainPeaks


Het is tijd om te ontdekken wat slimmer werken met je Mac werkelijk betekent


Fietsen in een sportwagen

Je hebt het druk met je werk. Voor dat werk heb je een computer nodig. Je hebt je oog laten vallen op een Mac en gaat lekker aan de slag. [dramatische stilte] Wat je dan eigenlijk doet is fietsen in een sportwagen. Oké… Je komt van A naar B. Prima. Maar je hebt geen idee dat je eigenlijk in een racemonster zit. Je hebt ook geen idee dat je dat racemonster met een paar kleine uitbreidingen redelijk eenvoudig kunt bedienen.

Wat houd de Slimmer Werken met je Mac cursus in?

 • Voorafgaand  aan de training ontvang je een introductievideo die klaar stoomt om alle tips en tricks in je op te nemen.
 • Wekelijks ontvang je een uitgebreide uitlegvideo met de les voor die week.
  • Week 1: Tovertypen met Keyboard Maestro
  • Week 2: Tovermappen met Hazel
  • Week 3: Tovertoetsen met Keyboard Maestro
  • Vrijdag: Toverspreuken met Alfred
 • Elke week op dinsdag avond is er een live vraag en antwoord sessie.
 • Gedrurende de training krijg je toegang tot een online omgeving waar je alle video’s, ook die van de vraag en antwoord sessies, terug kunt kijken.

Ja, ik wil mee doen!


Waneer

Van 1 tot en met 29 oktober 2019

Maak kans op 2 uur persoonlijke begeleiding.

Om alle deelnemers uit te dagen om er tijdens de Slimmer Werken met je Mac Week helemaal voor te gaan, is er een mooie beloning in het leven geroepen voor het beste meest fanatieke studiebol van de klas. De winnaar van deze prijs krijgt 2 uur persoonlijke begeleiding ter waarde van €240,00. Deze ‘SLMMR sessie’ kan live in Utrecht of online plaats vinden.


Ja, ik wil mee doen!


Wat ga je niet leren?

Je gaat niet leren hoe je je Mac sneller kunt maken door het gebruik van bepaalde software of het upgraden van hardware of het opruimen van je Mac. Je gaat ook niet leren hoe bepaalde tekstverwerkingssoftware of fotosoftware werkt. Alle tijdwinst die je na deze training behaalt, ontstaat door het gebruik van drie slimme apps en een aantal handige methodes.


Wat is het waard?

Met de Slimmer werken met je Mac Week ga je op z’n minst één uur per week aan tijd besparen. Stel je werkt 45 weken in een jaar en verdient € 75,- per uur. Dan is de waarde van training, op jaarbasis € 3375,-. Dit herhaalt zich ieder jaar, waarmee je na 5 jaar op € 16.875,- zit. Maar je kunt het natuurlijk ook als een week extra vrije tijd beschouwen. Dat is aan jou!


Software

In de training ga je leren hoe je slim gebruik kunt maken van Keyboard Maestro, Alfred en Hazel. De tijdswinst die ik beloof, heeft alles te maken met het slim inzetten van deze tools.  Vanaf het moment dat je deze programma’s gaat gebruiken wil je nooit meer zonder. De licentie kosten van deze programma’s zijn, afhankelijk van de dag koers,  voor Keyboard Maestro € 30,-  voor Alfred  € 20,- en voor Hazel € 29,-. Deze kosten zijn niet bij de prijs van de training inbegrepen.


Ja, ik wil mee doen!