5 redenen om naar een SLMMR cowerkdag te komen

Geplaatst op 28 januari 2015

Sinds vorige week ben ik weer begonnen met het organiseren van cowerkdagen. Nadat ik dit in 2013 een aantal keer had gedaan kreeg ik vaak de vraag of ik dit nog eens ging doen. Helaas had ik er geen ruimte voor. Tot vorige week vrijdag. Wil je ook een keer naar een cowerkdag komen? Meld je dan hier aan. Wil je weten wat je te wachten staat? Lees dan verder.

1. Gezelligheid

Bij onze cowerkdagen is slechts ruimte voor 8 tot 12 mensen.  We werken met z’n allen aan één grote tafel. Binnen no-time ontstaat er een gezellige ontspannen sfeer waarin jij je productiviteit een boost kan geven

2. Lekker eten

Elke editie maak ik samen met één van de deelnemers een heerlijke lunch die kan bestaan uit lekkere broodjes, verse pizza en / of soep. Wil je zelf een keer wat lekkers maken. Geef het aan. Dan regelen we dat.

3. Poolbiljart

Misschien wel het belangrijkste unique selling point van de SLMMR cowerkdag. We hebben een pooltafel. Ben je even toe aan een break van die honderden mails die je nog moet beantwoorden of van het verwerken van je BTW administratie? Nodig dan één van de andere cowerkers uit voor een potje pool.

4. Netwerken

Je kan natuurlijk allerlei netwerkevents aflopen. Maar hoe fijn is het om binnen de setting van een kleine groep,  +/- 10 deelnemers per editie, nieuwe mensen te leren kennen.

5. Leren

Wat ik persoonlijk één van de mooiste dingen van een cowerkdag vind is de kennis die er uitgewisseld wordt. Door de sfeer die er ontstaat voelen mensen zich uitgenodigd veel vragen te stellen aan elkaar. Voor dat je het weet heb je een berg antwoorden op de vraag waar je al weken mee rond liep.

Ben je nieuwsgierig? Meld je dan aan om een uitnodiging te ontvangen.

Ik wil een uitnodiging ontvangen

Er zijn geen reacties op "5 redenen om naar een SLMMR cowerkdag te komen"