Hallo wereld!

Geplaatst op 27 november 2014
Het is een ding. Het eerste bericht. Vol goedemoet begin je aan een nieuw project. Je hebt grote plannen maar begint zoals het hoort met kleine stapjes. Hoeveel stapjes er gaan komen en of het grote plan helemaal tot leven komt dat weet je niet. De meeste plannen stranden ergens aan het begin. Dat betekend niet dat je niet moet starten dat betekend juist dat je er voor moet gaan en bepaalde stappen niet te zwaar moet nemen.

In het verleden kon ik nog al perfectionsiche doen. Alles moest kloppen voordat ik ook maar een stap had gezet. Ondertussen heb ik geleerd dat je veel verder komt en veel meer beleeft als je alvast gaat lopen. Het maakt niet uit dat je niet weet waar je uitkomt. Dat merk je vanzelf wel. Op het juiste moment maak je de juiste keuzen.

Zo begin ik ook aan een nieuw avontuur met mijn bedrijf SLMMR. Ik was ontwerper van website en applicaties. Nu ben ik spreker en coach op het gebied van slimmer werken. Ik heb hier de afgelopen jaren al een beetje mee gespeeld en vanaf nu is het tijd om de volgende stappen te zetten.

En met deze mooie worden, verklaar ik de website tot geopend!


Er zijn geen reacties op "Hallo wereld!"


    Wil je reageren?