Deelnemers gezocht voor een waardebepaling achteraf experiment

Geplaatst op 16 januari 2017

Wil jij ontdekken wat Slimmer Werken met je Mac inhoudt en meedoen aan een experiment? Dan wil ik graag even jouw aandacht. Van 6 t/m 10 februari organiseer ik voor 50 deelnemers een Slimmer Werken met je Mac Week op basis van waardebepaling achteraf.

Het idee

Het experiment houdt in dat je 5 werkdagen minimaal 1 uur per dag mee doet aan de online training zonder daar vooraf voor te betalen. Na afloop van de week nodig ik je uit om te bepalen hoeveel je voor de training wilt betalen. Daarbij kun je kiezen uit bedragen tussen de 800 en 50 euro. Waneer je hebt betaald krijgen nog 3 maanden toegang tot alle video’s zodat je alles nog eens op je gemak terug kunt kijken.

Waarom waardebepaling achteraf?

Ik weet inmiddels, o.a. door de reacties van alle deelnemers van de eerdere edities, dat de Slimmer Werken met je Mac Week enorm waardevol is. En ik merk daarnaast ook dat veel mensen het lastig vinden om de waarde van de training vooraf af te wegen. Daarom dit experiment. Om te kijken wat er gebeurd als het betaal moment een week opschuif en de deelnemers de verantwoordelijkheid geef om een passende vergoeding te kiezen.

Meer informatie en het aanmeldformulier kun je vinden op:
slmmr.nl/slimmer-werken-met-je-mac-week/

Doe je mee?

Ps. Dit experiment had ik voor december al op de planning staan. Door een onverwacht volle agenda is het er toen niet van gekomen.


Er zijn geen reacties op "Deelnemers gezocht voor een waardebepaling achteraf experiment"


    Wil je reageren?