[uitlegvideo] Automatiseer je boekhouding met Zapier, Hazel en Keyboard Maestro

Geplaatst op 1 augustus 2016

Veel mensen hebben totaal niet door wat je als kenniswerker kunt automatiseren zonder een programmeur in te huren. Nou realiseer ik mij dat ik boven gemiddeld handig ben met slimme tools, internet en mijn computer. Maar als je het door hebt is het super eenvoudig. Duh. Nee echt. Ik wil het je graag laten zien aan de hand van een voorbeeld. In de onderstaande video laat ik je zien hoe ik mijn boekhouding heb geautomatiseerd doormiddel van Zapier, Hazel en Keyboard Maestro.

Regelmatig organiseer ik een Slimmer Werken met je Mac Week. Waarin ik je laat zien hoe je geestdodende werkzaamheden kunt automatiseren. Check de link voor meer informatie.
slmmr.nl/slimmer-werken-met-je-mac-week/

 

 


Er zijn geen reacties op "[uitlegvideo] Automatiseer je boekhouding met Zapier, Hazel en Keyboard Maestro"


    Wil je reageren?